Wat doen wij

Wij streven naar creatief laswerk met een naadloze perfectie en voldoen daarbij aan de hoogste kwaliteiteisen. Zo controleren we systematisch op kwaliteit, zowel tijdens het lassen als bij het uitvoeren van de bijbehorende processen. Wij kunnen gecertificeerd laswerk uitvoeren volgens de door de klant vastgestelde lasprocedures

Gecertificeerd laswerk van hoogstaande kwaliteit

Specialisme

Orbitaal lassen

Hoogwaardige pijpverbindingen met een perfecte doorlassing en een inwendige gladde lasnaad. Er wordt een hoge kwaliteit las bereikt door gedetailleerde kennis van hoe je precies alle parameters aan moet passen voor elke individuele lastaak.

RVS TIG lassen

TIG-lassen behoort tot de categorie ‘elektrisch booglassen’. De techniek werkt met een niet-afsmeltende elektrode. Deze is gemaakt van wolfram, waaraan soms kleine hoeveelheden andere stoffen worden toegevoegd om de kwaliteit van de lasboog te verbeteren. Lastoevoegmateriaal wordt handmatig of d.m.v. een automatische draadtoevoer in het smeltbad toegevoegd. Met TIG-lassen kan een zeer hoge laskwaliteit bereikt worden.

Micro TIG lassen

Micro TIG-lassen is lassen bij zeer lage stroomsterktes en het maken van dunne lasverbindingen. Het proces is bedoeld voor het maken van minuscuul kleine lassen of het lassen van plaatmaterialen in de orde grootte van enkele tienden millimeters dik.

nl_NLNederlands